Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Van bedrijfsgebouw tot profit center

Meer dan ooit kost het onderhoud en energieverbruik van bedrijfsgebouwen handenvol geld. Maar het kan ook anders.

Inzicht in de werking van installaties van een gebouw leidt namelijk tot een beter beheer.

Of het nu gaat om kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, shoppingcentra of andere openbare ruimtes, in een slim gebouw sturen de sensoren in combinatie met een algemeen controlesysteem het onderhoud aan. Slimme gebouwen en hun installaties krijgen zo een langere levensduur en u bespaart op onderhouds- en energiekosten.

Building operation platform

Gebouwen transformeren naar hun slimme versie, is eigenlijk heel eenvoudig: sluit alles aan.

Wat is een building operation systeem?

Door alle systemen te koppelen aan een smart building platform, kan elk afzonderlijk systeem vanaf één centrale plek worden aangestuurd en bewaakt. Soms is er een operator nodig om beslissingen te nemen, maar vaak is de technologie en software achter de systemen slim genoeg om autonoom te opereren.

  • Een Building Operation Platform zoals ICONICS laat u toe data te verzamelen over uw gebouwen en installaties en de nodige inzichten te verwerven om correctief, preventief en collaboratief onderhoud te optimaliseren en de veiligheid van iedereen in het gebouw te waarborgen.
  • Met condition based monitoring stuurt u predictive maintenance aan en verhoogt u de betrouwbaarheid van al uw technische installaties, van HVAC-installaties tot verlichting en videoschermen.

Kortom, als u inzet op digitale transformatie en energietransitie dan evolueert uw vastgoed van kostenpost naar opbrengstenpost en creëert u meer waarde voor uw vastgoed.

Hoe ontzorgt het open platform van Iconics?

Bespaar tot 20% op energie en onderhoudkosten door te werken met datapunten, proactief opsporen van mogelijke gebreken en historische data dynamisch weer te geven.

De verbluffende dashboards van het gebouw kunnen zowel informatie op hoog niveau geven als tot in de kleinste details, want vaak maken die net het verschil. 

Dankzij een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk aanpasbaar is, behoud jij de controle over de datapunten en bepaal je zelf waar de prioriteiten liggen. Op je computer, maar even goed je smartphone : deze dashboards maken het onzichtbare zichtbaar.  

Wij bouwen onze oplossingen met het ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: