Deze website maakt gebruik van cookies
Sluiten

Intelligent buildings software

Hoe creëert u met uw organisatie toegevoegde waarde voor uw eindklanten? Hoe zorgt u voor zekerheid in uw bedrijfskritische processen? Met onze kennis van uw business en van technologie helpen wij u om die meerwaarde en bedrijfszekerheid te realiseren.

In de industriële organisatie zijn kwaliteit en efficiënte twee van de belangrijkste KPI’s. De prestatie van een productielijn, of een volledige fabriek, is echter niet eenduidig te bepalen. Ze wordt bepaald door de kwaliteit van het eindproduct, de beschikbaarheid van de lijn, de capaciteitsbenutting en de geplande downtime. Eventuele verliezen helder in kaart brengen is cruciaal als basis voor verbetertrajecten. Er zijn verschillende erkende methodes om de prestatie van een (deel)proces te meten. Overall Equipment Effectiveness (OEE) is een eerste goede stap en een veelgebruikte standaard in de industrie.

Gebouw

Hoe creëert u met uw bedrijfsgebouw meerwaarde voor uw organisatie en voor uw klanten? Met onze kennis van uw business en van technologie willen wij u helpen om die meerwaarde te realiseren.

Een item heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Elk gebouw leeft op het ritme van de mensen die zich erin bevinden. Toegangscontrole, tijdsregistratie, de temperatuur in het gebouw, verluchting en binnenklimaat, energieverbruik, verlichting… Het is er allemaal ten behoeve van de mensen in het gebouw. Hoe beter die parameters tegemoetkomen aan de behoeften van uw medewerkers en bezoekers, hoe comfortabeler en gelukkiger zij zich voelen. En een gelukkige werknemer is een productieve werknemer.

Inzicht in de werking van installaties van een gebouw leidt tot een beter beheer. Dat geldt voor elk gebouw, van kantoorgebouwen en scholen tot ziekenhuizen, shoppingcentra en andere openbare ruimtes. Connectivity, smart solutions en dashboards met duidelijke KPI’s zijn hiervoor de essentiële gereedschappen.

Smart technology is de sleutel tot het gebouw van de toekomst. Door gebouwen en installaties met elkaar en hun omgeving te connecteren en data te verzamelen, verwerft u inzichten, met een slimmer gebouw en efficiëntere bedrijfskritische processen als resultaat.

In een slim gebouw detecteren de sensoren, zenden ze alarmsignalen uit en sturen ze het onderhoud aan. Slimme gebouwen en hun installaties krijgen zo een langere levensduur en besparen op onderhouds- en energiekosten.

Een item heading

Een Building Operation Platform laat u toe data te verzamelen over uw gebouwen en installaties en de nodige inzichten te verwerven om correctief, preventief en collaboratief onderhoud te optimaliseren en de veiligheid van iedereen in het gebouw te waarborgen.

Met condition based monitoring stuurt u predictive maintenance aan en verhoogt u de betrouwbaarheid van al uw technische installaties, van HVAC-installaties tot de gebouwverlichting en de talrijke videoschermen.
 
Wij bouwen onze oplossingen met het ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell de Clercq:

© Koning & Hartman | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies | Privacy policy

Aanmelden