Deze website maakt gebruik van cookies
Sluiten

Industry & Manufacturing

Robot gripper of
Smart industry?

Deze robot gripper selecteert chips. Maar heeft u er al bij stilgestaan dat zo’n robotarm veel meer kan dan selecteren? Communiceren met uw planningstools en zelf zijn onderhoud inplannen? Suggesties voor een hogere productie naar uw dashboard sturen? Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie veranderen wij bij Koning & Hartman uw robot gripper in een smart...

Building & Infrastructure

Draaideur of
Smart entry?

Ziet u hier een draaideur? Heeft u er ook zo een aan de hoofdingang van uw bedrijfsgebouw, met een badgesysteem voor uw medewerkers? Wij zien meer dan een deur. Wij zien een smart entry. Wij zien de spin in het web van uw gebouwen en installaties. Wij zien de toegang tot een lagere energiefactuur en een comfortabeler bedrijfsgebouw voor bezoekers en medewerkers.

Distributie & Maatwerk

Power supply of
Smart solution?

Is het een PLC? Is het een power supply? Zeker. Maar ze zijn meer dan dat. Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie zien wij bij Koning & Hartman meer potentieel voor uw componenten, hard- en software. Wij zien onderdelen van slimme, zelfsturende bedrijfsprocessen. Smart solutions die u tijd en geld besparen. Meer kennis, meer waarde.

Koning & Hartman is al decennialang een betrouwbare consultancy partner en distributeur voor hoogtechnologische hard- en software. Kennis van connectiviteit, data-integratie en smart solutions zijn de sleutelwoorden om de digitale transformatie en energietransitie in uw bedrijf en bij uw klanten waar te maken. Wij hebben die kennis in ons DNA en delen ze met u. Wij gaan met u in gesprek over uw behoeften en maken samen met u uw infrastructuur en die van uw klanten future proof. Op die manier willen wij een waardecreërende schakel zijn tussen de leveranciers van hoogtechnologische componenten en u.

Een beter beheer van uw technische installaties; meer comfort en welzijn voor uw gebruikers; een positieve impact op milieu en energieverbruik: dat is de toegevoegde waarde die wij samen met u willen creëren. Wilt u het energieverbruik in uw bedrijfsgebouw met 30% verminderen en de CO² uitstoot verlagen? Wilt u uw beheerskosten verlagen en voluit kiezen voor circulariteit? Dan zijn onze slimme oplossingen een waardevol middel.

Meer veiligheid op de werkvloer? Denk smart, denk smart reporting. Installaties met elkaar en hun omgeving connecteren, gegevens in realtime verzamelen, analyseren en visualiseren met aantrekkelijk dashboard zijn uw tools om preventive maintenance te verbeteren en de veiligheid van uw werknemers te verhogen.

Onze missie

Het is onze missie om met kwaliteitsvolle hoogtechnologische oplossingen en onze kennis en ervaring onze klanten in de wereld van industriële installaties, gebouwen en infrastructuur te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen. Wij willen u helpen om uw activiteiten en die van uw klanten op te schalen.

Onze visie

In onze visie heeft elk bedrijf recht op duidelijke inzichten in installaties, assets en bedrijfskritische processen. Met onze expertise in smart connectivity solutions en ons aanbod aan standaard en custommade hard- en software helpen wij u die inzichten te verwerven.

Wie zijn wij?

Koning & Hartman is deel van de VINCI Energies Group en is actief in de Benelux. Koning & Hartman België, gevestigd in Vilvoorde, biedt oplossingen voor Building & Infrastructure, Industry & Manufacturing en is distributeur van high quality-componenten voor connectivity en smart solutions.

Technologie is niets waard zonder de mens achter en voor de technologie. Daarom hechten wij veel belang aan het welzijn van onze medewerkers. Solidariteit, vertrouwen, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en autonomie zijn de kernwaarden van VINCI en Koning & Hartman. Wij laten onze medewerkers groeien zodat zij op hun beurt uw bedrijf laten groeien.

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Consultancy & Maatwerk

Service & Support

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen.

© Koning & Hartman | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies | Privacy policy

Aanmelden