Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
Welkom bij Koning & Hartman

Uw partner voor Hoogtechnologische Hardware en Software

Case: 35% besparen op energiekosten met Smart basics

Wat als u €20.000 per jaar zou kunnen besparen op energiekosten - alleen maar door uw kantoorgebouw slimmer te verwarmen? In de volgende praktijkcase ontdekt u hoe edge computers en ICONICS software een kantoorgebouw met 9 ruimtes 35% aan energiekosten kunnen besparen.

Technologie voor de digitale wereld van morgen

Reeds decennia leveren we producten aan heel wat sectoren om projecten en machines te ontwikkelen.Voor tal van OEM-klanten, machinebouwers en Systeem integratoren betekenen we de basis van hun oplossing.

Hoe kunnen we u helpen?

 • Een beter beheer van uw technische installaties?
 • Uw bedrijfsgebouwen transformeren tot smart buildings?
 • Meer comfort en welzijn voor uw gebruikers?
 • Het energieverbruik in uw bedrijfsgebouw met 30% verminderen en de CO² uitstoot verlagen?
 • Uw beheerskosten verlagen en voluit kiezen voor circulariteit?
 • Meer veiligheid in uw productie-omgeving op de werkvloer?

Wij helpen u de digitale transformatie en energietransitie waar te maken. We delen onze kennis van connectiviteit, data-integratie en smart solutions graag met u. Samen gaan we met deze inzichten aan de slag om uw assets & infrastructuur en die van uw klanten future proof te maken  creëren we waarde als goed-geoliede schakel tussen de leveranciers van hoogtechnologische componenten en u.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Van Smart Basics tot Smart Buildings: oplossingen op uw maat

U hebt nood aan slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u of uw klanten energie-efficiënter te maken? Dan bent u aan het juiste adres.

We dromen allemaal van Smart Buildings, maar net als u blijven we bij Koning & Hartman met beide voeten op de grond: soms hebt u genoeg aan Smart Basics. Zo noemen we onze slimme plug&play oplossingen voor concrete uitdagingen. Met de juiste hard- en software op de juiste plaats komt u vaak al heel ver. Van kleine ingrepen tot een geïntegreerde totaalaanpak, samen zorgen we ervoor dat uw CFO blij wordt van de Return On Investment. 

 • Persoonlijk advies en technologisch inzicht
 • Oplossingen op maat
 • Standaard hard- en software van gerenommeerde leveranciers
 • Schaalbare ICONICS Intelligent Building Software
 • Premium service en support
Onze missie

Het is onze missie om met kwaliteitsvolle hoogtechnologische oplossingen en onze kennis en ervaring onze klanten in de wereld van industriële installaties, gebouwen en infrastructuur te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen.

Wij willen u helpen om uw activiteiten en die van uw klanten op te schalen.

Industry & Manufacturing

Robot gripper of Smart industry?

Deze robot gripper selecteert chips. Maar heeft u er al bij stilgestaan dat zo’n robotarm veel meer kan? Communiceren met uw planningstools en zelf zijn onderhoud inplannen bijvoorbeeld. Of suggesties voor een hogere productie naar uw dashboard sturen. Wij veranderen uw robot gripper in een smart industry power tool.

Building & Infrastructure

Smart buildings of Smart Basics?

Hoog tijd om de draaideur van uw bedrijfsgebouw op te schalen tot een smart entry. Of die oude stookketel slimmer en zuiniger te maken. Wij helpen u efficiënter te werken, kosten te besparen en duurzaamheidsdoelen te behalen door uw gebouw slimmer te maken met de juiste hard- en software. Dat betekent een lagere energiefactuur en een comfortabeler gebouw voor bezoekers en medewerkers.

Distributie & Maatwerk

Power supply of Smart solution?

Is het een PLC? Is het een power supply? Zeker. Maar het is zoveel meer. Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie zien wij veel meer potentieel voor uw componenten, hard- en software. Wij zien onderdelen van slimme, zelfsturende bedrijfsprocessen. Ontdek hoe u tijd en geld kunt besparen met onze smart solutions.

Ontwikkeling & Advies

Van co-engineering tot reparaties op locatie

Met onze ervaring in de wereld van industriële installaties, gebouwen en infrastructuur en onze expertise in connectiviteit en slimme oplossingen willen wij u ondersteunen in al uw bedrijfsprocessen, zowel voor als na de levering of implementatie. Technologie werkt alleen dankzij uw en onze mensen achter de technologie. 

Over ons

Koning & Hartman België is actief in de Benelux als onderdeel van de VINCI Energies Group.

Solidariteit, vertrouwen, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en autonomie zijn de kernwaarden van VINCI en Koning & Hartman. We hechten daarom veel belang aan het welzijn van onze medewerkers.

Elk jaar wordt VINCI Energies Nederland met al haar merken en business units doorgelicht door EcoVadis. Alle inspanningen op vlak van duurzaamheid en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) werden ook dit jaar terug beloond met een platinum EcoVadis rating.

Ecovadis platinum badge

Koning & Hartman België biedt oplossingen voor Building & Infrastructure, Industry & Manufacturing en is distributeur van high quality-componenten voor connectivity en smart solutions.

Aanmelden voor nieuwsbrief