Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Veiligheid

Medewerkers die alleen of op risicovolle locaties werken moeten snel hulp kunnen inschakelen bij gevaarlijke situaties. Wanneer zij te maken krijgen met agressie, onmacht of een ongeval moeten zij snel en betrouwbaar kunnen alarmeren en hun eigen veiligheid waarborgen.

Wat kunt u doen om de veiligheid van uw medewerkers te verbeteren?

Productiealarmering en lone worker beveiliging

De industrie staat dagelijks voor uitdagingen zoals storingen verminderen, betere veiligheid bieden aan medewerkers en het productieproces optimaliseren. IQ Messenger biedt slimme alarmeringsoplossingen voor deze productiealarmen en voor persoonsbeveiliging.

Productiealarmering

In elke fabriek is er sprake van een enorme verscheidenheid aan soorten alarmen. Denk bijvoorbeeld aan een vooralarm van een te hoge temperatuur of van een storing van de motor in een tank. Maar ook aan high priority alarmen zoals een lage oliedruk in een grote compressor of brand. IQ Messenger zorgt ervoor dat deze alarmen direct op de DECT-handset, portofoon of smartphone van de juiste medewerker terechtkomen zodat men snel en efficiënt op deze melding kan reageren.

Persoonsbeveiliging

IQ Messenger tilt persoonsbeveiliging naar een hoger niveau. IQ Messenger kan zowel actief als passief een persoonlijk alarm triggeren. De software is uitgerust met locatiebepaling zodat u altijd weet waar een medewerker zich bevindt. Met dit alarmsysteem zijn uw medewerkers te allen tijde beschermd en voelen ze zich veilig in iedere kritische werkomgeving.

Connected Field Services (CFS)

Stroomlijn Field-Serviceorganisaties en verminder uitvaltijd. CFSWorX™ is een oplossing ontworpen om de efficiëntie van buitendienstorganisaties te stroomlijnen door middel van intelligente planning en betrouwbare meldingen. Het stelt buitendienstmedewerkers en onderhoudspersoneel in staat om van het verouderde break/fix-model over te schakelen naar proactieve faciliteiten en apparatuurbeheer. Daardoor vermindert u de downtime en verlaagt u onderhoudskosten. CFSWorX biedt een video-expertfunctie waarmee een externe veldwerker direct in contact kan komen met materiedeskundigen overal ter wereld.

Realtime intelligente bewaking

CFSWorX biedt realtimemonitoring van aangesloten apparatuur, of dat nu on-premises is of via Internet of Things. De tool gebruikt intelligente workflowtechnologie om te bepalen welke veldwerker het beste is voor de onderhoudstaak. Wanneer aangesloten apparatuur een waarschuwing genereert, stuurt CFSWorX een melding naar het mobiele apparaat van de veldwerker voor onmiddellijke actie. De werknemer krijgt informatie over de waarschuwing, inclusief de locatie, kan de waarschuwing accepteren of weigeren en rechtstreeks vanaf zijn mobiele apparaat een werkorder maken in Microsoft Dynamics 365 en andere bedrijfssystemen.

Escalatie en aansprakelijkheid

CFSWorX maakt gebruik van ICONICS AlertWorX™-technologie om meldingen naar technici te sturen via e-mail, sms of via pushmeldingen met de ICONICS MobileHMI-app. De technicus die de waarschuwing ontvangt kan het bericht beantwoorden of de mobiele app gebruiken om de waarschuwing te accepteren, te snoozen of door te geven aan de volgende persoon. Binnen de CFSWorX-app kunnen technici actuele alarmen bekijken en bevestigen.

CFSWorX integreert met populaire ERP-, CRM- en Directory Services-tools, zoals Microsoft Dynamics 365, Salesforce, IBM Maximo, ServiceNow en Azure Active Directory. Het haalt informatie op over de contactgegevens van de werknemer en de geplande beschikbaarheid van deze systemen. Gebruikers kunnen vanuit de CFSWorX-app werkorders genereren voor elk van de bovengenoemde systemen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier!