Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Duurzaam omgaan met mens en milieu

Duurzaamheid is meer dan een modewoord, het is hoe een smart building zich verhoudt tot de mensen die zich erin bewegen en het milieu waar het zich in bevindt.

Wellbeing

Toegangscontrole, tijdsregistratie, de temperatuur in het gebouw, verluchting en binnenklimaat, energieverbruik, verlichting… hoe beter die parameters tegemoetkomen aan de behoeften van uw medewerkers en bezoekers, hoe gelukkiger zij zich voelen. En een gelukkige werknemer is een productieve werknemer. Het is al lang geen geheim meer dat de belangrijkste asset om meerwaarde te creëren het menselijk kapitaal is.

Natuurlijk is welzijn veel meer dan luchtkwaliteit en omgevingstemperatuur.

Vinden bezoekers gemakkelijk een parkeerplaats? Is er plaats voor uw telewerkers? Of staan er net vaak bureaus leeg? Met een ruime data-integratie en -normalisatie via Iconics optimaliseert u het gebruik van de ruimtes, reduceert u de infrastructuurkost per persoon en kan u uw rendement verhogen met 10%.

En natuurlijk mogen we veiligheid niet vergeten. Een digitale receptie met ANPR-camera’s, Identity and Access Management en een geautomatiseerd afleveringsproces voor pakketdiensten verhoogt de veiligheid van uw onthaalmedewerkers bijvoorbeeld aanzienlijk. Maar het geeft hen en uw andere medewerkers ook meer tijd voor hun kerntaken die écht het verschil maken voor uw organisatie.

Milieu

Door de verschillende installaties in een gebouw via slimme apparaten te koppelen aan externe gegevens zoals buitentemperatuur, weersvoorspellingen, bezoekersaantallen, fluctuerende energieprijzen enz. kunt u uw energieverbruik in realtime monitoren en beperken. En dat is belangrijker dan ooit. De Europese Unie heeft als doel om in 2050 klimaatneutraal te zijn met Horizon 2050. Circulair bouwen en renoveren is de sleutel om als organisatie mee te werken aan die doelstelling. Voor Koning & Harmtan België - Building & Infrastructure betekent dat onder andere: CO2-emissies zo laag mogelijk houden, het energieverbruik verminderen en grondstoffen goed doordacht gebruiken.

Meer dan ooit eisen partners en investeerders transparantie als het gaat om milieu-inspanningen. Een smart building laat u niet alleen best-in-class eindigen als het gaat om CO2-emissies, maar het levert u ook heldere duurzaamheidsrapporten en vervolgens een sterker imago ten opzichte van partners en medewerkers en meer waarde voor investeerders.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: