Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
slimme thermostaat

Wat zijn 'Smart Basics'?

Natuurlijk hebt u al gehoord van Smart Buildings, maar wat zijn Smart Basics?

Smart Basics is het slimmer maken van basic componenten en technologieën in uw gebouw. Op die manier zorgt u ervoor dat u met een zeer kleine investering heel snel resultaat hebt, of het nu gaat om het terugdringen van CO2-uitstoot, het besparen op uw energiefactuur of het verlengen van de levensduur van machines en systemen.

Smart Basics kan zowel slaan op software als hardware, maar vaak is het de combinatie van beiden. Bij Koning & Hartman stellen we ons tot doel elk gebouw slimmer te maken. Dankzij Smart Basics is die doelstelling haalbaar voor elk bedrijf.

Hoe slimme temperatuurregeling je 35% kan besparen

Wat als je €20.000 per jaar zou kunnen besparen op energiekosten - alleen maar door je kantoorgebouw slimmer te verwarmen? In de volgende praktijkcase ontdek je hoe edge computers en ICONICS software een kantoorgebouw met 9 ruimtes 35% aan energiekosten kunnen besparen.

Hardware en software

Onze jarenlange ervaring op vlak van hardware en software maakt dat we u kunnen helpen de juiste keuzes te maken zodat aan het einde van de rit de verschillende Smart Basics communiceren met elkaar of een gemeenschappelijk software platform zoals ICONICS. Dit kan bijvoorbeeld door de combinatie van een edge computer of box-PC en Windows 10 IoT. In onze blog vertellen we hier meer over.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq:

Aanmelden voor nieuwsbrief