Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
slimme thermostaat

Wat zijn 'Smart Basics'?

Natuurlijk heb je al gehoord van Smart Buildings, maar wat zijn Smart Basics?

Smart Basics is het slimmer maken van basic componenten en technologieën in je gebouw. Op die manier zorg je ervoor dat je met een zeer kleine investering heel snel resultaat hebt, of het nu gaat om het terugdringen van CO2-uitstoot, het besparen op je energiefactuur of het verlengen van de levensduur van machines en systemen.

Smart Basics kan zowel slaan op software als hardware, maar vaak is het de combinatie van beiden. Bij Koning & Hartman stellen we ons tot doel elk gebouw slimmer te maken. Dankzij Smart Basics is die doelstelling haalbaar voor elk bedrijf.

Onze jarenlange ervaring op vlak van hardware en software maakt dat we u kunnen helpen de juiste keuzes te maken zodat aan het einde van de rit de verschillende Smart Basics communiceren met elkaar of een gemeenschappelijk software platform zoals ICONICS. Stap voor stap bouwen aan een Smart Building, het kan!

Intelligent Gebouw

Detect > Diagnose > Improve

De intelligentie zit in het verzamelen (detect) van gegevens over uw gebouwen en installaties en de nodige inzichten verwerven (diagnose) om correctief, preventief en collaboratief onderhoud te optimaliseren (improve).

Maar even goed om de veiligheid van iedereen in het gebouw te waarborgen, meer omgevingscomfort te creëren voor uw werknemers en bezoekers, en om het energieverbruik in uw gebouwen te controleren.

Iconics, het operating system van uw smart building

Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u en uw klanten te transformeren tot smart buildings. Onze oplossingen worden gemaakt en aangestuurd met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Rijke visualisatiedashboards

ICONICS levert een rijke platform- en browseronafhankelijke, real-time visualisatie, via een webbrowser of op een mobiel apparaat, waardoor toegang tot een enkel gebouw of uw wereldwijde operatie wordt ontgrendeld.

Een grote verscheidenheid aan kant-en-klare dashboards geven direct informatie over energieverbruik, financiën en de impact op het milieu.

Vergelijk en visualiseer energiekosten en de bijbehorende financiële impact.

Intuïtieve configuratie

ICONICS maakt gebruik van intuïtieve configuratiemogelijkheden, inclusief activabeheer dat setup en configuratie biedt op elk niveau.

Zoom in op specifieke bronnen van energie-inefficiënties en lokaliseer vermoedelijke pijnpunten in het systeem. Energiestatistieken kunnen eenvoudig genormaliseerd worden op basis van omgevingsfactoren of andere variabelen.

IoT en energie-slimme gebouwen

ICONICS loopt voorop in cloud-based oplossingen met zijn gebouwautomatisering, energiebeheer, analyse en mobiele applicaties om klanten te helpen het Internet of Things (IoT) te omarmen. Facilitair directeuren en energiemanagers hebben zo een geweldige tool in handen om snel te schakelen en hun doelstellingen te halen.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: