Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Referenties

Na de reeks dodelijke aanslagen in Parijs in 2015 lanceerde de Belgische regering 18 maatregelen om terrorisme te bestrijden. Een van deze maatregelen is de ontwikkeling van een landelijk cameraschild. Proximus tekende met Koning & Hartman een raamovereenkomst om samen aan dit project te werken.

AVT Europe nv uit Essen bij Antwerpen specialiseert zich o.a. in heavy load transport en industriële automatisering. AVT ontwikkelt innovatieve interne transportsystemen voor zware lasten tot maar liefst 3200 ton, van manueel verrijdbare platformen tot automatisch geleide voertuigen op wiel, rail of luchtkussens.

GET nv ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt oplossingen voor toegangscontrole, tijdbeheer, bezoekersregistratie, personeelsplanning en beveiligingsbeheer. Al meer dan vijftig jaar gebruiken meer dan vijfduizend klanten wereldwijd de oplossingen van GET om hun zakelijke omgeving...

IndigoCare, dochter van de Essec Group met hoofdzetel in Paal-Beringen, creëerde in 2007 het eerste Full-IP zorgoproepsysteem ter wereld. Vandaag biedt IndigoCare met het centraal zorgoproepsysteem iCall ondersteuning in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen. Wereldwijd maken 112000 zorgverstrekkers gebruik van het systeem om de communicatie met hun patiënten te vergemakkelijken.

Smart Spaces of the Future.
Intelligent Building Software for
Digital Workplaces of the Future.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: