Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
Koning & Hartman Dienstverlening

Koning & Hartman is meer dan een distributeur en consultancy partner. Met onze jarenlange ervaring en grondige kennis van uw sector ondersteunen wij uw project van de eerste tot de laatste vraag. Wij begeleiden u van A tot Z, samen met u zetten wij een idee om in werkelijkheid en staan we u ook na implementatie en oplevering bij.

Consultancy & Maatwerk

Engineering

Een nieuw product ontwikkelen of een bestaand product opwaarderen? Wij ondersteunen u als OEM-klant of machinebouwer in uw ontwikkeltrajecten van concept tot productie. Ons engineering-team werkt samen met uw ontwikkelaars om functionaliteiten en technische specificaties in kaart te brengen. U kunt een beroep doen op consultancy, co-engineering of cocreatie om het juiste product met een zo laag mogelijke ontwikkeltijd en -kost op te leveren.
 
Koning & Hartman is Microsoft Embedded Partner met een gedegen programmeerkennis en een jarenlange expertise in ontwikkelingsprojecten. Doet u een beroep op onze engineeringservice dan krijgt u van ons niet alleen onze kennis van technologie maar ook ondersteuning bij optimale engineering- en logistieke processen zodat u meer tijd en budget hebt voor uw kernactiviteiten.

Project­management

De ontwikkeling van een losstaand product, een volledig geïntegreerde oplossing of een conceptuele vormgeving, of de uitwerking van een IoT-project, bij Koning & Hartman begeleiden wij u van concept tot deliverable. Voor elk project luisteren wij naar uw behoeften en vragen. Wij gaan met u in gesprek en geven persoonlijk advies zodat wij u de beste oplossing op maat van uw organisatie kunnen leveren. Met onze unieke kennis van componenten en van uw business bieden wij oplossingen voor optimale bedrijfszekerheid. Waar nodig passen wij componenten aan uw specifieke eisen aan. Of het nu gaat om industriële pc’s, behuizingen, voedingen of sensoren, Koning & Hartman adviseert en levert proven technology die continuïteit biedt.
 
Wij volgen innovaties op de voet en begeleiden uw organisatie zonder enig risico naar de toekomst. Met Koning & Hartman kiest u voor persoonlijk contact, uitgebreide kennis van technologie en een snelle uitvoering met oog voor uw kosten.

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen.

Prototypes

In de loop van een ontwikkeltraject leveren wij u een of meerdere prototypes. Uw ontwerp wordt tastbaar en u krijgt een realistische weergave van het uiteindelijke product.

Tijdens het engineeringproces zetten wij maximaal in op het gebruik van standaard hardware die gebaseerd is op internationaal erkende technologieën en vormfactoren. Wij hechten belang aan de onafhankelijkheid van fabrikanten en garanderen zo een maximale uitwisselbaarheid. Bovendien werken wij met de meest recente hardware zodat u met een gerust gemoed de ontwikkel-, ontwerp- en productiefasen kunt doorlopen zonder u zorgen te maken over veroudering of het verdwijnen van onderdelen in de nabije toekomst.

Wij ontwikkelen het design met het oog op een maximale levensduur van de componenten en het product en bieden een volledig verouderingsmanagementprogramma aan (EOL, PCN, TN…).
 
Op vraag begeleiden wij u ook inzake certificering rond EMC, CE, UL. Wij stellen voor u een “as built”-dossier samen met een beschrijving van alle onderdelen, toelichting bij vormgeving en assemblage en verschillende testrapporten. Zo hebt u een productpaspoort ter beschikking voor alle toekomstige besprekingen, eventuele aanpassingen of vernieuwingen.

Service & Support

RMA & Spare Parts Management

Koning & Hartman levert meer dan hardware, software en consultancy. Met onze ervaring in de wereld van industriële installaties, gebouwen en infrastructuur en onze expertise in connectiviteit en slimme oplossingen willen wij u ondersteunen in al uw bedrijfsprocessen, zowel voor als na de levering of implementatie. Technologie werkt alleen dankzij uw en onze mensen achter de technologie. 
 
U kunt bij ons terecht voor reparaties, RMA & Spare Parts Management. Met integraal voorraadbeheer van componenten en transport nemen wij het logistieke management van u over.

SLA-contracten & Field Services

Onze technische afdeling biedt u technische ondersteuning, interventies en remote services voor installaties, reparaties, onderhoud van installaties en commissioning op locatie.

Wij nemen u complexe, tijdrovende taken m.b.t. algemene installaties, netwerken en communicatie uit handen zodat u meer tijd hebt voor uw kernactiviteiten en úw klanten. Wij bieden verschillende diensten aan die u naar wens kunt combineren en vastleggen in een Service Level Agreement op maat. Wij maken met u duidelijke afspraken en komen ze ook na.
 
Ook voor remote monitoring kunt u bij ons terecht. Met onze kennis van huidige en nieuwe technologieën, waaronder augmented reality, verzamelen en analyseren wij voor u de data die de inzichten opleveren om uw productiviteit te verhogen, productiekosten te verlagen en uw serviceniveau te optimaliseren.
 
Wij hebben een jarenlange ervaring en kennis van uw sector. Wij bieden u op een transparante en veilige manier een kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of contacteer onze Helpdesk: