Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Algemene voorwaarden

Dit is een website van Koning & Hartman BV. Wij richten ons uitsluitend op bedrijven en overheden en leveren niet direct aan particulieren. Voor alle producten en diensten van Koning & Hartman gelden er algemene leveringsvoorwaarden.

Download de PDF voor alle algemene voorwaarden:
Algemene Voorwaarden Koning & Hartman

Procedure
Wij streven ernaar om onze producten in grote als kleine aantallen uit voorraad te leveren. Sommige producten worden in kleinere aantallen op voorraad gehouden. Na ontvangst van uw order via onze website ontvangt u onze opdrachtbevestiging. Indien wij uw opdracht niet uit voorraad kunnen leveren, informeren wij u over de levertijd. U heeft op dat moment alsnog de keuze om hier op te wachten of uw order te annuleren.

Uw bestelling en betaling
Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen ontvangt u onze bevestiging. Normaal gesproken leveren wij op rekening. Nieuwe klanten worden verzocht om een account aan te maken, zodat wij bij de Kamer van Koophandel uw gegevens kunnen verifieren. Indien wij niet op rekening kunnen leveren heeft u alsnog de keuze om uw opdracht te annuleren of vooruit te betalen. 

Een content subheading