Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Efficiëntie en kwaliteit

Hoe creëert u met uw organisatie toegevoegde waarde voor uw eindklanten? Hoe zorgt u voor zekerheid in uw bedrijfskritische processen? Met onze kennis van uw business en van technologie helpen wij u om die meerwaarde en bedrijfszekerheid te realiseren.

In de industriële organisatie zijn kwaliteit en efficiënte twee van de belangrijkste KPI’s. De prestatie van een productielijn, of een volledige fabriek, is echter niet eenduidig te bepalen. Ze wordt bepaald door de kwaliteit van het eindproduct, de beschikbaarheid van de lijn, de capaciteitsbenutting en de geplande downtime. Eventuele verliezen helder in kaart brengen is cruciaal als basis voor verbetertrajecten. Er zijn verschillende erkende methodes om de prestatie van een (deel)proces te meten. Overall Equipment Effectiveness (OEE) is een eerste goede stap en een veelgebruikte standaard in de industrie.

Connectiviteit

Omdat de sensoren vaak van verschillende fabrikanten komen, is de gegevensanalyse niet altijd evident.

ICONICS-software connecteert via open standaarden met al uw data. De software digitaliseert, analyseert en visualiseert al uw gegevens, in real time en bidirectioneel.

Bovendien biedt ICONIS een geavanceerde Plant Historian-functionaliteit voor de opslag en borging van al uw data. In tegenstelling tot relationele databases zoals SQL heeft Historian softwarekennis over hoe de gegevens werden verzameld, gebruikt en opgeslagen waardoor het ophalen van de data veel sneller verloopt.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

Schaalbare IT- platformen

ICONICS-softwaresuite bevat oplossingen die connectiviteit mogelijk maken van de fabrieksvloer, faciliteiten in gebouwen en externe activa tot op het niveau van bedrijfssystemen. Operators, leidinggevenden en IT-professionals kunnen realtimemonitoring van productie-, energie- en bedrijfsinformatie integreren in een veilig en uniform web-enabled dashboard voor visuele rapportering. 

Implementeer op locatie, in de cloud of beide en maximaliseer operationele uitmuntendheid met implementaties die specifiek gericht zijn op uw IoT-bedrijfscase en IoT-strategie: begin met kleinschalige, haalbare projecten met een gedefinieerd rendement en schaal eenvoudig op naarmate uw vereisten toenemen.

ICONICS voor kwaliteit en efficiëntie

Koning & Hartman maakt gebruik van ICONICS-software om deze informatie voor u inzichtelijk te maken. Het ICONICS-platform heeft de juiste tools in huis om snel dashboards op te bouwen die deze inzichten kunnen geven. Dit noemen wij QualityAnalytiX.

QualityAnalytiX stelt operators, kwaliteitsdienst, productie-engineers en management in staat om kwaliteitsdata, zoals SPC en OEE, op gestandaardiseerde wijze inzichtelijk te maken. In de software zit een uitgebreide set aan ingebouwde OEE- en SPC-formules om voor iedere procesvariabele de belangrijkste trends te visualiseren.

De belangrijkste voordelen van QualityAnalytiX:

  • Visualiseer Overall Equipment Effecitiveness (OEE) en Statistical Process Control (SPC).
  • Combineer kwaliteitscontrole met processmonitoring.
  • Biedt universele integratie met alle nieuwe en bestaande hardware.
  • Uniformeer de rapportage en visualisatie van KPI’s.
  • Maak gebruik van vooraf geconfigureerde formules om snel dashboards op te bouwen.
  • Minimaliseer rejects, stilstanden en inefficiëntie.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier!