Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
Building & Infrastructure
Waarom elk gebouw slimmer moet worden

Het begint al aan de voordeur bij het scannen van je badge: elk bedrijfsgebouw zit vol technologie. Van het verwarmingssysteem en airconditioning over de toegang- en tijdsregistratiesystemen tot de verlichting, stuk voor stuk technologie die behoorlijk wat kost aan onderhoud en energie.

Jammer genoeg zijn al deze technologieën vaak niet slim en zelden met elkaar geconnecteerd.

Dat is niet alleen een gemiste kans qua comfort en veiligheid, het is ook gewoon een verliespost. Elke CEO en CFO wil dit probleem liefst zo snel mogelijk aanpakken.

Wij kunnen helpen. Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie maken wij van uw bedrijfsgebouw een slimme, zelfsturende installatie met een lager energieverbruik en een hogere vastgoedwaarde.

Gebruik slimme apparaten om het energieverbruik in uw gebouwen te controleren. Verlaag uw energiefactuur en CO2-uitstoot drastisch met smart technology en werk actief mee aan Horizon 2050, de doelstelling van de Europese Unie om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

Visualisatie Waarde Propositie

Download ons Waarde Propositie document voor Intelligente gebouwen en Infrastructuren.

Wat doen wij voor u?

Persoonlijk 
advies
Standaard hardware en software van gerenommeerde leveranciers
Oplossingen
op maat voor smart buildings
Technologisch inzicht
Service en
support

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u en uw klanten energie-efficiënter te maken en te transformeren tot een smart building. Samen creëren we zo vastgoed met een meerwaarde voor investeerders en huurders.

Wij bouwen onze oplossingen met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: