Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
Building & Infrastructure
Waarom elk gebouw slimmer moet worden

Iedereen is het erover eens: klimaatdoelstellingen behalen en besparingen realiseren is enkel mogelijk als uw gebouw slimmer wordt. Maar dan begint het: hoe begint u daaraan? En hoe zorgt u ervoor dat uw investering verdedigbaar is?

We dromen allemaal van Smart Buildings, maar net als u blijven we bij Koning & Hartman met beide voeten op de grond: bent u klaar voor een volledige Smart Building? Of kunnen we u op weg helpen met één of meerdere Smart Basics?

Elk bedrijfsgebouw zit namelijk reeds vol basic technologie: van het verwarmingssysteem en airconditioning over de toegang- en tijdsregistratiesystemen tot de verlichting. Die technologieën slimmer maken, verlaagt per direct uw energiefactuur en is voor veel bedrijven een eerste stap richting intelligente gebouwen. Bij Koning & Hartman noemen we dat Smart Basics.

Maar we gaan ook verder. Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie maken wij van uw bedrijfsgebouw een slimme, zelfsturende installatie met een lager energieverbruik en een hogere vastgoedwaarde. Misschien is uw smart building wel binnen handbereik en halen we samen Horizon 2050, de doelstelling van de Europese Unie om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

Visualisatie Waarde Propositie

Download ons Waarde Propositie document voor Intelligente gebouwen en Infrastructuren.

Hoe Microsoft 22% energie bespaarde

Wist u dat de bouwsector 36% van het mondiale eindverbruik van energie voor zijn rekening neemt? Gezien gebouwen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen zo'n groot deel van de verstedelijking uitmaken, ligt hier een enorme kans: gebouwen slimmer maken, de energie-efficiëntie van gebouwen verbeteren en de energie- en koolstofvoetafdruk van een stad drastisch verminderen. Ontdek hoe Microsoft deze kans met beide handen heeft gegrepen voor zijn hoofdkantoor.

Wat doen wij voor u?

Persoonlijk 
advies
Standaard hardware en software van gerenommeerde leveranciers
Oplossingen
op maat voor smart buildings
Technologisch inzicht
Service en
support

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u en uw klanten energie-efficiënter te maken en te transformeren tot een smart building. Samen creëren we zo vastgoed met een meerwaarde voor investeerders en huurders.

Wij bouwen onze oplossingen met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: