Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
Industry & Manufacturing
Robot gripper of Smart industry?

Deze robot gripper selecteert chips. Hij sorteert ook eieren of andere kwetsbare producten. Maar heeft u er al bij stilgestaan dat zo’n robotarm veel meer kan dan selecteren en sorteren? Communiceren met uw planningstools en zelf onderhoud inplannen bijvoorbeeld? Suggesties voor een hogere productie naar uw dashboard sturen? Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie veranderen wij bij Koning & Hartman uw robot gripper in een smart solution die uw bedrijfskritische processen rendabeler maakt en bedrijfszekerheid biedt.

Data intelligence en connectivity transformeren de industriële wereld: ze stellen u in staat meerwaarde te creëren voor kritische processen. Met sensoren en connectiviteit verzamelt en verwerkt u realtimegegevens op een visueel aantrekkelijk dashboard. Geconnecteerde productie en schaalbare IT-platforms verhogen uw productie-efficiëntie. De kenniskloof tussen wat werkgevers in de industriële wereld zoeken en wat werknemers kunnen leveren groeit. Met slimme oplossingen biedt u een antwoord op dat probleem. Onvoorziene stilstanden worden beperkt, predictief onderhoud wordt de standaard.  IoT en connected field services waarborgen de veiligheid van uw onderhoudsmedewerkers.

Of het nu een cloud based KPI-dashboard voor een wereldwijde speler in de farma is of een robot gripper in de voedselindustrie: in beide gevallen zullen smart solutions uw bedrijfsprocessen optimaliseren, kwaliteit verhogen en uw OEE verbeteren en zo een kritische rol spelen als succesfactor voor eindgebruikers.

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in connectiviteit en data-integratie. Wij bieden een breed assortiment aan standaard hard- en software-oplossingen voor connectiviteit, data-acquisitie interpretatie en dashboarding. Wij leveren en implementeren de beste oplossing voor uw organisatie en staan u bij met advies op maat.

Hebt u specifieke noden, dan luisteren wij graag naar uw verhaal en uw behoeften en geven u advies en oplossingen op maat om u bedrijfszekerheid te bieden. Wij leveren aan bedrijven in de verwerkende en de maakindustrie, hun machinebouwers, systeemintegratoren en onderhoudsbedrijven. Wij delen onze kennis graag met u zodat wij samen uw kritische processen en die van uw klanten optimaliseren en futureproof maken.

Wat doen wij voor u?

Persoonlijk 
advies
Standaard hardware en software van gerenommeerde leveranciers
Oplossingen
op maat voor smart buildings
Technologisch inzicht
Service en
support

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u en uw klanten energie-efficiënter te maken en te transformeren tot een smart building. Samen creëren we zo vastgoed met een meerwaarde voor investeerders en huurders.

Wij bouwen onze oplossingen met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier!

Aanmelden voor nieuwsbrief