Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD
Distributie & Maatwerk
K&H Brochure Technologie voor de digitale wereld van morgen

Technologie voor de digitale wereld van morgen

Reeds decennia leveren we producten aan heel wat sectoren om projecten en machines te ontwikkelen.
Voor tal van OEM-klanten, machinebouwers en Systeem integratoren betekenen we de basis van hun
oplossing. We kunnen dan ook bogen op een lange termijn relatie met zowel klant als gerenommeerde leverancier waar we een onmiskenbare schakel zijn. Daar zijn we trots op !! En dat willen we d.m.v. onze nieuwe brochure kenbaar maken.

Power supply of Smart solution?

Industriële pc’s, voedingen, sensoren, alarmontvangers of smart solutions, wat u ook zoekt, Koning & Hartman is al decennialang uw betrouwbare leverancier van standaard hard- en software en oplossingen op maat van uw behoefte.

Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie zien wij bij Koning & Hartman meer potentieel voor uw componenten, hard- en software. Wij zien onderdelen van slimme, zelfsturende bedrijfsprocessen. Smart solutions die u tijd en geld besparen.

Met onze unieke kennis van componenten en van uw business begeleiden wij u van A tot Z en zoeken een goede balans tussen een standaardoplossing en aanpassingen op maat.

U bouwt machines die moeten voldoen aan de verschillende regelgevingen en normeringen? Wij hebben een ruime expertise in hoogtechnologische componenten en kunnen bogen op een uitstekende samenwerking met toonaangevende leveranciers, o.a. Microsoft, nVent, Meanwell en Panasonic.

Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en geven advies over de juiste component met de juiste afmetingen, de juiste elektrische specificaties, een lange levensduur en de juiste prijs. Zo nodig stemmen we elke oplossing af op uw specifieke noden, steeds rekening houdend met uw budget.

Omdat wij weten hoe belangrijk productieplanning is, leveren wij just-in-time met aandacht voor duurzaamheid en milieu. 

Power Supplies

Met de keuze voor de juiste voeding voorkomt u problemen met uw applicaties. Koning & Hartman biedt een breed assortiment aan industriële power supplies. Installateur, OEM-fabrikant of groothandel, u kunt bij ons altijd terecht voor een oplossing op maat. Wij hebben de kennis in huis om een antwoord te geven op al uw vragen over onder andere licht & lucht, industriële machinebouw, algemene sturing & intelligentie (KNX).

U vindt bij ons o.a.

 • AC/DC
 • DC/DC
 • DC/AC
 • DIN-Rail
 • LED-driver
 • Hot Swap/Rack Mount
 • Desktop
 • DC-DC converters

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen.

Behuizing

Bescherming tegen mechanische schade, koeling & verwarming, radiofrequente, ruisemissie en elektrostatische ontlading zijn belangrijk bij de verpakking van elektronische systemen.

Bent u machinebouwer of OEM-fabrikant, wij begeleiden u in elke fase van het proces, van engineering over prototype tot serieproductie.

Moeten uw producten aan specifieke normeringen voldoen zoals EMC & CE / UL, IP-graad / NEMA-kwalificatie, ATEX / Seismic normering of hebt u vragen over koeling, voormontage, maatwerk en branding? Wij staan u bij van A tot Z.

U kunt bij ons terecht voor een brede waaier aan producten, van muurkast tot datacenter, waaronder:

 • 19” kast voor uw IT infrastructuur of industrieel netwerk
 • Behuizingen voor embedded systemen
 • Compacte elektronische behuizingen
 • Bedieningsbehuizingen en draagarmen
 • Muurkasten

Ook voor turnkey datacenters met speciale noden staan onze specialisten klaar.

Besturing

In deze tijd van SMART komt besturing voor onder allerlei vormen: industriële pc’s, sensoren, displays, Microsoft IOT,…
In de wereld van machine- en apparatenbouw, hebt u ongetwijfeld nood aan technologie met specifieke eigenschappen.
Koning & Hartman biedt een breed assortiment industriële computers, zowel in standaarduitvoering als op maat van uw behoeften.

Het Internet of Things biedt een wereld aan mogelijkheden om sensoren in te zetten. Ook in machinebouw zijn sensoren niet meer weg te denken: aanwezigheidscontrole, afstandsmeting en kleurcontrole zijn maar enkele voorbeelden van meetwaarden waarmee u uw productie-efficiëntie verhoogt. Bij Koning & Hartman vindt u een compleet assortiment sensoren voor alle industriële toepassingen. Bovendien beschikken onze specialisten over de expertise om u de juiste sensor voor uw toepassing te adviseren.

U kunt bij Koning & Hartman terecht voor een brede waaier aan technologie, waaronder:

 • Industriële pc’s (Edge computing, servers, panel pc’s)
 • Netwerkapparatuur en access points
 • Microsoft IOT
 • Displays
 • Sensoren

 Hebt u een vraag over besturingstechnieken in uw bedrijf?

Wat doen wij voor u?

Wij garanderen u:

Kennis, implementatie en advies op maat
Breed assortiment standaard oplossingen van gerenommeerde leveranciers
Oplossingen
op maat
Technische begeleiding
Just-in-time-leveringen
Snelle levering
en
slimme logistiek

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Herbert Devlieger: