Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Wat zijn 'Smart buildings'?

Denk je bij het horen van ‘Smart Buildings’ aan het huis van de toekomst?
Think again!

Smart Buildings zijn niet het speeltje van visionaire architecten maar een down-to-earth manier om om te gaan met de infrastructurele uitdagingen van vandaag.

Slimme gebouwen bevatten geconnecteerde netwerken van sensoren en actuatoren, die integreren met traditionele bouwsystemen - zoals verlichting en airconditioning - om de activiteiten van het betreffende gebouw voortdurend te verbeteren en te automatiseren.

Intelligent Gebouw

Detect > Diagnose > Improve

De intelligentie zit in het verzamelen (detect) van gegevens over uw gebouwen en installaties en de nodige inzichten verwerven (diagnose) om correctief, preventief en collaboratief onderhoud te optimaliseren (improve).

Maar even goed om de veiligheid van iedereen in het gebouw te waarborgen, meer omgevingscomfort te creëren voor uw werknemers en bezoekers, en om het energieverbruik in uw gebouwen te controleren.

Iconics, het operating system van uw smart building

Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u en uw klanten te transformeren tot smart buildings. Onze oplossingen worden gemaakt en aangestuurd met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Rijke visualisatiedashboards

ICONICS levert een rijke platform- en browseronafhankelijke, real-time visualisatie, via een webbrowser of op een mobiel apparaat, waardoor toegang tot een enkel gebouw of uw wereldwijde operatie wordt ontgrendeld.

Een grote verscheidenheid aan kant-en-klare dashboards geven direct informatie over energieverbruik, financiën en de impact op het milieu.

Vergelijk en visualiseer energiekosten en de bijbehorende financiële impact.

Intuïtieve configuratie

ICONICS maakt gebruik van intuïtieve configuratiemogelijkheden, inclusief activabeheer dat setup en configuratie biedt op elk niveau.

Zoom in op specifieke bronnen van energie-inefficiënties en lokaliseer vermoedelijke pijnpunten in het systeem. Energiestatistieken kunnen eenvoudig genormaliseerd worden op basis van omgevingsfactoren of andere variabelen.

IoT en energie-slimme gebouwen

ICONICS loopt voorop in cloud-based oplossingen met zijn gebouwautomatisering, energiebeheer, analyse en mobiele applicaties om klanten te helpen het Internet of Things (IoT) te omarmen. Facilitair directeuren en energiemanagers hebben zo een geweldige tool in handen om snel te schakelen en hun doelstellingen te halen.

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: