Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Referentie

GET kiest voor betrouwbaarheid en duurzame samenwerking

GET nv ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt oplossingen voor toegangscontrole, tijdbeheer, bezoekersregistratie, personeelsplanning en beveiligingsbeheer. Al meer dan vijftig jaar gebruiken meer dan vijfduizend klanten wereldwijd de oplossingen van GET om hun zakelijke omgeving te beschermen en hun processen te waarborgen. GET is de partner van o.a. financiële instellingen, ziekenhuizen, overheden en lokale autoriteiten.

GET maakt sinds 2006 deel uit van de primion-groep, een internationaal opererende groep met regionale kantoren in Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en Spanje. De groep beschikt over een wereldwijd netwerk van gecertificeerde systeempartners.

Edge Gateway als duurzame oplossing voor EOL

De GET-controller die in-house ontwikkeld wordt gaf op een bepaald moment veelvuldige end-of-lifemeldingen voor verschillende onderdelen. GET zocht een duurzame oplossing om EOL-problemen voortaan zo veel en zo lang mogelijk te vermijden en deed een beroep op Koning & Hartman om een oplossing uit te werken met standaardtoestellen off-the-shelf.
 
Na een ontwerpproces van twee jaar samen met de specialisten van Koning & Hartman koos GET nv voor een toekomstgerichte Edge Gateway-oplossing. De nauwe samenwerking werd bezegeld met meerdere grote aankopen van toestellen. GET kreeg van Koning & Hartman de nodige technische en logistieke ondersteuning in het proces en kan bouwen op een langdurige vlotte en continue aanvoer van producten.

Betrouwbare partner voor langdurige samenwerking

De samenwerking met Koning & Hartman levert GET nv heel wat voordelen:

 • Een product dat voldoet aan de specifieke projectvereisten van GET nv.
 • EOL- (end-of-life), PCN- (product change notifications), LTB- (last-time-buy)coördinatie.
 • Ingebouwde industriële aspecten voor langdurig buitengebruik.
 • Consultancy, training en ondersteuning voor Microsoft Windows Embedded.
 • Consultancy & maatwerk.
 • Logistieke ondersteuning.

Naast de overeenkomst voor de Edge Gateway doet GET nv ook een beroep op Koning & Hartman voor de levering van HMI-oplossingen voor verscheidene van haar projecten m.b.t. tijdsregistratie en installaties.

Meer info?

Bent u ook op zoek naar een slimme oplossing of advies voor uw installaties? Koning & Hartman is gespecialiseerd in projecten voor Building & Infrastructure. Wij adviseren, leveren en implementeren oplossingen die connectiviteit en inzicht bieden in uw installaties.
 
Wij bieden zowel remote installaties (hardware en software) als centrale backoffice en dashboarding aan met standaardproducten die we volledig afstemmen op uw wensen en uw project.

Koning & Hartman levert meer:

 • Persoonlijk advies
 • Standaard hardware en software van gerenommeerde leveranciers
 • Oplossingen op maat voor smart buildings
 • Technologisch inzicht
 • Service en support

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: