Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Referentie

Koning & Hartman ondersteunt het centrale oproepsysteem van IndigoCare in zorginstellingen

De vergrijzing van de bevolking creëert een steeds grotere behoefte aan aangepaste huisvesting en verzorging op maat van oudere personen. Daarbij is een betrouwbaar oproepsysteem cruciaal om de veiligheid van zorgbehoevende en minder mobiele mensen te garanderen.

IndigoCare, dochter van de Essec Group met hoofdzetel in Paal-Beringen, creëerde in 2007 het eerste Full-IP zorgoproepsysteem ter wereld. Vandaag biedt IndigoCare met het centraal zorgoproepsysteem iCall ondersteuning in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen. Wereldwijd maken 112000 zorgverstrekkers gebruik van het systeem om de communicatie met hun patiënten te vergemakkelijken.

Zorg waarborgen op lange termijn

Koning & Hartman is al tien jaar een betrouwbare partner van IndigoCare voor de levering van industriële pc’s  die gebruikt worden als centraal beheersysteem van meldknoppen in kamers, berichtenapplicaties en logging software.

IndigoCare zocht een oplossing om de werking van haar zorgprojecten te kunnen waarborgen op lange termijn. Aanvankelijk viel de keuze op embedded box PCs met een commerciële licentie en operating system (OS) van Microsoft.

Naar aanleiding van de optimalisatie van integratie en dienstverlening in de markt wilde IndigoCare overschakelen naar een embedded operating system van Microsoft. De specialisten van Koning & Hartman hebben IndigoCare bij deze overschakeling begeleid met hun kennis van Embedded OS-functionaliteiten en de opbouw ervan.

Degelijke en compacte pc’s met embedded OS zijn duidelijk een succesvolle combinatie in de kritische omgeving van de zorginstellingen. Intussen levert Koning & Hartman al de derde generatie box pc’s met de meest recente versie van Windows 10 IoT.

Klaar voor de toekomst met een betrouwbare partner

De samenwerking met Koning & Hartman  levert IndigoCare heel wat voordelen:

  • Een oplossing voor onbepaalde tijd.
  • Een verregaande logistieke dienstverlening, maandelijkse zendingen.
  • Goederen worden identiek aangeboden en gegarandeerd voor 5 jaar of langer.
  • Productbranding volgens de wensen van IndigoCare.

Windows® 10 IoT is het nieuwste en meest veilige besturingssyteem van Microsoft dat alle slimme systemen binnen uw bedrijf kan aansturen. Met dit besturingssysteem zet IndigoCare de stap naar een slimme en verbonden bedrijfsomgeving die klaar is voor het Internet of Things.

Meer info?

Bent u ook op zoek naar een slimme oplossing of advies voor uw installaties? Koning & Hartman is gespecialiseerd in projecten voor Building & Infrastructure. Wij adviseren, leveren en implementeren oplossingen die connectiviteit en inzicht bieden in uw installaties.

Wij bieden zowel remote installaties (hardware en software) als centrale backoffice en dashboarding aan met standaardproducten die we volledig afstemmen op uw wensen en uw project.

Koning & Hartman levert meer:

  • Persoonlijk advies
  • Standaardhardware en -software van gerenommeerde leveranciers
  • Oplossingen op maat voor smart buildings
  • Technologisch inzicht
  • Service en support

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: