Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Referentie

AVT Europe bestendigt de samenwerking met Koning & Hartman

AVT Europe nv uit Essen bij Antwerpen specialiseert zich o.a. in heavy load transport en industriële automatisering. AVT ontwikkelt innovatieve interne transportsystemen voor zware lasten tot maar liefst 3200 ton, van manueel verrijdbare platformen tot automatisch geleide voertuigen op wiel, rail of luchtkussens. AVT Europe heeft door de jaren heen een uitgebreid en succesvol trackrecord opgebouwd in diverse marktsegmenten zoals automotive, railindustrie, lucht- en ruimtevaart, staal- en assemblage-industrie.

AVT Europe werkt succesvol samen met Koning & Hartman voor de levering van industriële PCs op maat van het project. Machines die worden gebruikt om lasten tot 3200 ton te verplaatsen, positioneren, heffen en zelfs te verwerken.

Een slimme oplossing voor zware lasten en flexibele navigatie

AVT Europe was op zoek naar een robuuste en compacte controller / Edge pc met specifieke technische aspecten. Koning & Hartman, levert advies en ondersteuning en de benodigde industriële pc’s.

De pc's worden gebruikt in Automated Guided Vehicles (AGV), elk met een hefvermogen van 3500 kg, die worden ingezet in diverse industriële sectoren waaronder de wagenindustrie. AVT Europe bouwt de AGV’s volledig in eigen huis. Alleen componenten, zoals de IPC's, worden aangeschaft. Deze IPC's met geïnstalleerde navigatiesoftware verwerken op een volautomatische manier 1500 inkomende en 1500 uitgaande pallets per dag over een oppervlakte van 40.000m² met specifieke palletlocaties en met een snelheid van zes km per uur.

De AGV’s zijn ontworpen om te navigeren tussen vorkheftrucks, mensen, branddeuren en liften, altijd met een veilige en nauwkeurige bediening. Met behulp van de nieuwste lasernavigatietechnologie navigeren de AGV's door objecten in hun omgeving te herkennen. Dankzij de slimme technologie en het gebruik van data is het mogelijk de routes van de AGV's in de toekomst eenvoudig aan te passen aan het geleverde verkeersleidingssysteem.

Een betrouwbare partner

De duurzame samenwerking met Koning & Hartman levert AVT Europe heel wat voordelen:

  • Producten die voldoen aan alle productspecificaties van AVT Europe.
  • Een product dat robuust, schokbestendig en compact is.
  • Levering van IPC, geassembleerd in functie van lasernavigatiesoftware.
  • Kennis van connectiviteit (indoor en outdoor) voor datacommunicatie en overdracht van gegevens.

Meer info?

Bent u ook op zoek naar een slimme oplossing of advies voor uw installaties? Koning & Hartman is gespecialiseerd in projecten voor Building & Infrastructure. Wij adviseren, leveren en implementeren oplossingen die connectiviteit en inzicht bieden in uw installaties.

Wij bieden zowel remote installaties (hardware en software) als centrale backoffice en dashboarding aan met standaardproducten die we volledig afstemmen op uw wensen en uw project.

Koning & Hartman levert meer:

  • Persoonlijk advies
  • Standaardhardware en -software van gerenommeerde leveranciers
  • Oplossingen op maat voor smart buildings
  • Technologisch inzicht
  • Service en support

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell De Clercq: