TE30

Huawei

TE30

Huawei TE30, All-in-One HD (720P en uitbreidbaar naar 1080P) videoconferencing system met embedded HD Codec,HD camera en microfoon unit, inclusief kabel, bevestiging en afstandsbediening.

Prijs op aanvraag

Omschrijving

De TE30 is een alles-in-een HD videoconferencing systeem met unieke voice dialing en WiFi. Zijn compacte uitstraling en vereenvoudigde installatie maken het een ideale keuze voor zowel kleinere als middelgrote vergaderzalen.
De TE30 uit te breiden met een multipoint licentie (4 systemen).

Elegant all-in-een ontwerp, eenvoudig te implementeren en te installeren

De TE30 is een compact systeem met ingebouwde HD codec, camera en microfoons. Slechts 1 kabel en 5 minuten zijn benodigd om de TE30 vanuit uit de verpakking aan een video conference te laten deelnemen. Door het slimme ontwerp is de TE30 aan de wand te monteren, kan hij worden geplaatst op een tv-scherm en is plafondmontage met omgekeerde constructie mogelijk.

Voice Dialing
De Huawei TE30 herkent meerdere talen. U kunt inbellen of deelnemen aan een conference door de naam van de geplande conference of de naam van de site uit te spreken.

Wi-Fi Access
Een ingebouwd Wi-Fi access point stelt de TE30 in staat om codec, camera en de microfoon via Wifi direct te benaderen en te
bedienen.

Gebruiksvriendelijke Interface en Remote-Control Design
De TE heeft een innovatieve 3D GUI die eenvoudig in gebruik is en eenvoudig te beheren. Een slimme wizard zorgt ervoor dat de first time installatie heel eenvoudig is. Verder is de unit uitgerust met een LCD display voor real-time local site informatie.

Next-Generation Technologie voor superieure HD ervaring op lagere bandbreedte
De TE30 ondersteunt Video Motion Enhancement (VME) en H.264 HP, hetgeen 50% bespaart op het bandbreedteverbruik.
Proprietary VME (Video Motion Enhancement) gecombineerd met intelligente gezichtsherkenning en video image processing
zorgen ervoor dat de TE30 zich moeiteloos aanpast aan verschillende licht omstandigheden, dat het bandbreedteverbruik gereduceerd wordt en video kwaliteit wordt verbeterd. 
De ingebouwde microfoon is in staat om in een radius van 6 meter geluid op te pikken. In een grotere ruimte kan de TE30 worden
uitgebreid met de VPM220 microphone arrays.

Uitstekende Network Adaptability en Security mechanismen
Het gepatenteerde Super Error Concealment (SEC) verzekert een high-quality video ervaring, zelfs in situaties met 20 procent packet loss. De TE30 ondersteunt H.264 SVC om zich aan te passen aan verschillende bandbreedtes, apparaten en netwerkvereisten. Standaard H.460 en proprietary SNP technologie garanderen veilige firewall traversal. De TE30 is uitgerust met H.235 media stream en signaling encryptie; SRTP, TLS, and HTTPS encryption.

Uitgebreide integratie mogelijkheden 
De TE30 is interoperable met alle standaard video conferencing endpoints, oplossingen en infrastructuren. De TE30
integreert met Microsoft Lync* en OCS2007 release 2 en kent een naadloze integratie met IMS.
Er is een overvloed aan third-party API’s beschikbaar voor systeem integratie en customization.

*
Wanneer u de TE30 gaat gebruiken in combinatie met Microsoft Lync en conference Control wenst vanuit Lync, traversal tussen publiek en privaat netwerk met Lync clients en/of scherm, content en presentaties tegelijkertijd wilt delen vanuit een Lync client en/of andere clients, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. We hebben hiervoor een mooie oplossing.
Lees

Specificaties

Productcode: 2310MUU

Gerelateerde producten

Huawei TE30 1080P licentie

Huawei TE30 series software licentie upgrade van 720P naar 1080P

op aanvraag

Huawei VMP220

Huawei VPM220, Microphone Omni-array microfoon unit voor de TE series endpoints

op aanvraag

Huawei VMP220W

Huawei VPM220W, Wireless Microphone Omni-array microfoon unit voor de TE series endpoints

op aanvraag

TE Series Mini-MCU licentie (4 systemen)

TE Series Mini-MCU Universal Transcoding Multipoint Software Option licentie beschikbaar voor de TE30, TE40, TE50 en TE60

op aanvraag
Lees
 
TE30