Home > Service & Beheer > Meldkamersystemen

Meldkamersystemen

In een meldkamer is betrouwbare communicatie met het publiek en met de medewerkers op straat van levensbelang. Bij Koning & Hartman kunt u terecht voor een integrale aanpak van installatie, beheer en onderhoud van uw meldkamer.

Merkonafhankelijke services
Dankzij onze brede kennis en ervaring kunt u bij Koning & Hartman terecht voor service op arbitragesystemen van alle vooraanstaande leveranciers.

Waarom Koning & Hartman?
Koning & Hartman is de grootste telecomdienstverlener van Nederland. Dankzij onze Field Service Organisatie met landelijke dekking, bestaande uit bijna 300 gecertificeerde Field Service Engineers, bent u verzekerd van de servicevorm die bij uw wensen past. Of dat nu 7x24 uur is, Ad-hoc of middels een Service Level Agreement (SLA) op maat.  

Wij nemen u één, meerdere of álle complexe taken rondom uw meldkamer uit handen: van 
implementatie en installatie tot migratieremote- en on-site onderhoud. Bij Koning & Hartman vindt u alle bouwstenen voor een integrale aanpak:

 Helpdesk & SupportHardware Services 
 Telemutatie Support (TMS)Site-survey 
 TroubleshootingManagementrapportages 
 StagingRelease-management 

Onze ervaring op het gebied van meldkamers blijkt wel uit de vele projecten die wij begeleiden binnen branches als overheid, zorg, logistiek, industrie, politie, de financiële sector, spoorwegen en de verzekeringsbranche.

Meer informatie?
Benieuwd naar de oplossing die we u kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. 

Stel een vraag

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase study: UMCG biedt hulpdiensten inpandig C2000 signaal

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is een van de grootste ziekenhuizen in Nederland. Hulpdiensten (met name ambulances) rijden hier af en aan en willen ook in het UMCG gebruik kunnen maken van het landelijke C2000 communicatiesysteem voor hulpdiensten. Koning & Hartman werd gekozen als partner m.b.t. ontwerp en installatie van de special coverage locations (SCL). Meer info