Home > Koning & Hartman > Persberichten

Persberichten

Hier vindt u de actuele persberichten van Koning & Hartman. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen, nieuwe releases en meer.

261 Resultaten 1 2 3 27

KONING & HARTMAN ONTVANGT AWARD VAN ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE

Datum: 27-12-2018

Amsterdam, 27 december 2018 – Alcatel-Lucent Enterprise Nederland heeft Koning & Hartman onderscheiden met de award voor "Best Communication Project Netherlands". De ALE Award 2018 is een prijs voor het sluiten van de beste deal. Het betreft een communicatieproject voor een van de gerenommeerde ziekenhuizen van Nederland.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF)

DRUID EN KONING & HARTMAN GAAN HERNIEUWDE SAMENWERKINGSOVEREENKOMST AAN OP HET GEBIED VAN PRIVATE LTE EN PRIVATE GSM

Datum: 28-11-2018

Amsterdam, 28 november 2018 – Druid, wereldleider in Private Cellulair LTE en GSM core netwerksoftware, heeft een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Koning & Hartman op het gebied van Private LTE en Private GSM. 

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

GEMEENSCHAPPELIJKE MELDKAMER UTRECHT KIEST VOOR TELEFONIE OPLOSSING VAN KONING & HARTMAN

Datum: 16-10-2018

Amsterdam, 16 oktober 2018 – Koning & Hartman ontvangt, na een Europese aanbesteding, de gunning ten behoeve van de Gemeenschappelijke Meldkamer Utrecht. De Gemeenschappelijke Meldkamer Utrecht kiest voor een telefoniesysteem van Koning & Hartman dat bestaat uit een IPC Unigy Voice Platform inclusief koppelingen. Ook is een onderhoudscontract voor 5 jaar overeengekomen.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

Voor een afbeelding, klik hier.

KONING & HARTMAN BELGIË WEDEROM LEVERANCIER VAN ASTRID-RADIOCOMMUNICATIESYSTEMEN

Datum: 11-9-2018

Amsterdam, 11 september 2018 - Koning & Hartman België is wederom door ASTRID erkend als leverancier van ASTRID-randapparatuur voor acht van de tien percelen binnen de nieuwe raamovereenkomst. 

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF)

KONING & HARTMAN BREIDT PORTFOLIO UIT MET KVM OVER IP-MATRIX

Datum: 3-4-2018

Amsterdam, 3 april 2018 – Guntermann & Drunck, marktleider op het gebied van Keyboard Video Mouse (KVM) oplossingen, breidt haar assortiment switches en routers uit met de nieuwe KVM-over-IP Matrix van Guntermann & Drunck. Deze IP-KVM-Matrix is verkrijgbaar bij Koning & Hartman, exclusief leverancier van de producten van Guntermann & Drunck.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN INTRODUCEERT NIEUWE GENERATIE SWISSPHONE PAGERS VOOR VEILIGHEIDSDIENSTEN

Datum: 20-3-2018

Amsterdam, 20 maart 2018 – Het gerenommeerde Zwitserse merk Swissphone is terug op de Nederlandse pager-markt met de nieuwe s.Quad Flex Pager. Deze CTK-gekeurde smart pager kenmerkt zich door de vertrouwde Swissphone kwaliteit, eenvoud en veiligheid. Koning & Hartman brengt als officieel Swissphone partner de s.Quad Flex Pager exclusief op de markt.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

Voor een afbeelding, klik hier.

KONING & HARTMAN VOOR ZESDE KEER OP RIJ UITGEROEPEN TOT TOP EMPLOYER

Datum: 8-2-2018

Amsterdam, 8 februari 2018 – Koning & Hartman is voor de zesde keer op rij door het onafhankelijke Top Employers Instituut gecertificeerd voor haar uitstekende personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN PUBLICEERT MET TROTS MVO-RAPPORT FIRA COMPLETE

Datum: 31-1-2018

Amsterdam, 31 januari 2018 – Koning & Hartman heeft op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in het FIRA Platform een MVO-Rapport Complete gepubliceerd. Het technologiebedrijf heeft de afgelopen jaren het belang van duurzaamheid binnen de organisatie benadrukt door hier actief in te investeren.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN VERZORGT IOT-DEKKING VOOR OPLOSSING FACILITAIRE DIENSTVERLENING HEIJMANS

Datum: 19-12-2017

Amsterdam, 19 december - Koning & Hartman heeft speciaal voor het BeSense systeem van Heijmans KH LONAS ontwikkeld. KH LONAS is een op LoRa gebaseerd platform dat binnen het BeSense netwerk zorgt voor de verzameling en ontsluiting van de data waarmee gebouwen slimmer, schoner en gezonder gemaakt worden.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN ONTVANGT ISO-27001 CERTIFICAAT VOOR INFORMATIEBEVEILIGING

Datum: 25-8-2017

Amsterdam, 25 augustus - Koning & Hartman heeft uit handen van het onafhankelijke Bureau Veritas het ISO-27001 Certificaat ontvangen. Deze certificering bevestigt dat Koning & Hartman haar processen rondom informatiebeveiliging op de juiste manier heeft ingericht en beheerst.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

1 2 3 27