Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > IGPS-9084GP-LA: hoge veiligheid ethernet switch voor IP-bewaking

IGPS-9084GP-LA: hoge veiligheid ethernet switch voor IP-bewaking

Datum: 30-11-2018

Met de introductie van de IGPS-9084GP-LA industriële ethernet switch voegt ORing een nieuwe kostenefficiënte netwerkoplossing toe aan haar portfolio. De industriële ethernet-switch IGPS-9084GP-LA biedt hogere beveiligingsspecificaties in een compact formaat, hierdoor is het een perfecte keuze voor toepassingen waarbij de betrouwbaarheid noodzakelijk is voor de applicatie, zoals bijvoorbeeld IP-bewaking. 

IP-bewaking
Veel IP-camera's zijn buiten op bruggen, torens en grote verkeerspleinen geïnstalleerd waardoor ze gevoelig zijn voor blikseminslag. Blikseminslag kan ernstige schade veroorzaken in een bewakingssysteem. Door het onderdrukken van bliksem en andere overspanningspieken beschermt de switch het netwerk tegen blikseminslagen, waardoor de stabiliteit van het netwerk blijft.

Veiligingsspecificaties
Met een 4KV-overspanningsbeveiliging en 8k ESD beveiliging is de veiligheid specificatie hoger dan de meeste concurrerende producten op de markt. Ook is de vormfactor van de IGPS-9084GP-LA aanzienlijk kleiner dan de andere switches uit de IGPS-9048 familie. De kleine afmeting is handig als de installatieruimte beperkt is of als er meerdere apparaten in een kleine buitenkast geplaatst moeten worden.

Dataverkeer
Door het toenemende gebruik van IP-bewakingscamera’s neemt ook het dataverkeer enorm toe. De IGPS-9084GP-LA is voor dit soort applicaties voorzien van 8 10/100/1000Base-T(X) poorten en 4x 100/1000Base-X SFP sockets.

Power over Ethernet
Ook is PoE een belangrijk kenmerk geworden bij de toepassing van IP-camera's vanwege veiligheidseisen en kostenreducties. De 8 UTP poorten kunnen 30Watt leveren aan de aangesloten apparatuur via standaard twisted pair kabel. Omdat zo camera’s direct op de switch kunnen worden aangesloten is installatie in het veld snel en eenvoudig met als resultaat lagere installatie- en onderhoudskosten.

Door het grote temperatuurbereik wordt de IGPS-9084GP-serie op grote schaal toegepast in de zwaardere industriële omgevingen, waar temperaturen gemakkelijk de 40 °C bereiken.


Meer informatie over ORing producten?

Bel ons !
BEL: +32 (0)2 257 02 00
Bekijk in de webshop