Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Referentie

Maatwerk voor CNC-plooibanken van Robosoft

Robosoft nv uit Ieper is al bijna 35 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van software en CNC-besturingen, hoofdzakelijk voor industriële plaatbewerkingsmachines. Sinds de eerste geautomatiseerde robot in 1986 is de technologie sterk veranderd. De software die het West-Vlaamse bedrijf heeft gemaakt, is niet gebonden aan verschillende merken van robots en plaatbewerkingsmachines. De sturingen van Robosoft werken op alle mogelijke machines voor vlakke platen zoals scharen, plooibanken, ponsmachines, lasersnijmachines en plasmasnijmachines.

Technologie staat niet stil

Klantvereisten veranderen en nemen toe: meer automatisering, meer en betere functies, snellere en kwaliteitsvollere productie. Robosoft nv groeit mee met de nieuwe vereisten in de markt en doet daarvoor een beroep op Koning & Hartman. Zo wilde Robosoft haar middle range CNC-plooibanken voorzien van grafische HMI's.

Maatwerk

Als antwoord op de klantvereisten en de technische eisen koos Robosoft voor industriële touch panel pc’s van Koning & Hartman als grafische HMI voor de middle range CNC-plooibanken. Deze industriële pc’s zijn gegarandeerd volledig stof- en waterdicht.

De experts van Koning & Hartman hebben nauw samengewerkt met de specialisten van Robosoft om al in de eerste maand na de aanvraag een eerste prototype voor te stellen. Na optimalisatie van het prototype en interne performantie- en functionele testen bij Robosoft werd het finale product opgeleverd.

Duurzame samenwerking op maat

Grote tevredenheid over het maatwerkproject bij beide partijen heeft geresulteerd in een contract voor langdurige samenwerking. Koning & Hartman levert nu ook een industriële box pc aan Robosoft die zal dienstdoen als controller. Hierbij wordt dezelfde projectaanpak gevolgd van prototype over testfase tot serielevering.

Meer info?

Koning & Hartman is al decennialang uw betrouwbare leverancier van standaard hard- en software en oplossingen op maat van uw behoefte. Wij begeleiden u van A tot Z en zoeken een goede balans tussen een standaardoplossing en aanpassingen op maat.

Wij leveren u:

  • Kennis, implementatie en advies op maat
  • Breed assortiment standaardoplossingen van gerenommeerde leveranciers
  • Oplossingen op maat
  • Technische begeleiding
  • Just-in-time-leveringen
  • Snelle levering en slimme logistiek
  • Service en support

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Herbert Devlieger: