Deze website van Koning & Hartman maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Klik hier voor meer informatie.
IK GA AKKOORD

Referentie

Agfa Radiology Solutions kiest voor Koning & Hartman om focus op patiëntenzorg te houden 

Agfa nv, met hoofdzetel in Mortsel bij Antwerpen, is een van 's werelds toonaangevende ondernemingen in beeldvormingstechnologie.  

De volledige digitale röntgenportfolio - Direct Radiography (DR) & Computer Radiography (CR) producten - van Agfa's Digital Radiology Solutions divisie levert consistente beelden en scherpe details. Hij wordt ondersteund door MUSICA™ Nerve Center voor efficiëntie en intelligentie en MUSICA™ Analytics voor betere inzichten. Het MUSICA Workstation is het hulpmiddel van de technoloog voor beeldidentificatie en kwaliteitscontrole, en het echte zenuwcentrum van de workflow. Het beschikt over een intuïtieve interface die volledig gebruiksgemak biedt op de point-of-care.

De rol van IoT in de radiologie

Toen Microsoft in 2018 het einde van de levensduur van Windows 7-technologie aankondigde, besloot Agfa om Windows 10-technologie te gebruiken voor de toekomstige productontwikkeling van de MUSICA medische werkstations. Naast deze EOL-gedwongen verandering, overwoog Agfa om het embedded kanaal en Windows IoT te verkennen. Langdurige ondersteuning voor dezelfde technologie, één SKU voor alle machines, activering vanuit verschillende staging areas over de hele wereld... zijn belangrijke eisen waaraan Microsoft Embedded kan voldoen

Agfa deed een beroep op Koning & Hartman om het proces vanaf het begin te begeleiden met grondig overleg en discussies met verschillende afdelingen binnen Agfa Radiology Solutions over de beslissing om Windows 10 IoT te integreren in de CR/DR-oplossingen en over licentie-opties. Koning & Hartman heeft een belangrijke rol gespeeld in de uitrol van het project.

Een betrouwbare partner in de gezondheidszorg

Agfa kan vertrouwen op de samenwerking met Koning & Hartman om te profiteren van deze voordelen:

  • Producten die voldoen aan de specifieke projecteisen van Agfa Radiology Solutions.
  • Lange termijn productondersteuning met upgrade mogelijkheden. 
  • Microsoft product consultancy, uitgebreide ondersteuning en training.

Wij zijn zeer trots op onze samenwerking met AGFA Radiology Solutions.

Meer informatie?

Koning & Hartman is al tientallen jaren een betrouwbare leverancier van standaard hard- en software en maatwerkoplossingen. Wij begeleiden u van A tot Z en bieden u de juiste balans tussen 'off the shelf' en maatwerk.

Wij voorzien je van:

  • Gedegen kennis, implementatie en advies op maat
  •  Een breed scala aan 'off the shelf' oplossingen van gerenommeerde leveranciers
  •  Oplossingen op maat
  •  Technische ondersteuning
  •  Just-in-time leveringen
  •  Snelle levering en slimme logistiek
  •  Service en ondersteuning 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Herbert Devlieger: