Home > Consulting > Young Professionals

Young Professionals

Kennis is één van de belangrijkste speerpunten van Koning & Hartman. Het opleiden en begeleiden van jong talent speelt hierbij een belangrijke rol binnen onze organisatie. Vanuit die gedachte zijn we in 2011 gestart met het Koning & Hartman Young Professionals Programma. Zes jaar later zijn er ruim 50 Young Professionals ondergebracht bij onze eigen business units, klanten en partners, waar zij met hun gedrevenheid en frisse blik elke dag het verschil maken.

Kennis maken met het Young Professionals Programma? Schrijf je dan in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Klik op bovenstaande afbeelding om deze in groot formaat te bekijken.

Het traject                          
Ons Young Professionals Programma heeft twee trajecten. In het eerste traject ontwikkel jij je in een verscheidenheid aan opdrachten met veel verantwoordelijkheden, waardoor je een steile leercurve ervaart. Zo kom jij erachter of jij wilt doorgroeien naar een projectmanager, een breed inzetbare consultant of een andere uitdagende functie. Het technische traject is meer gericht op jouw ontwikkeling tot specialist. Tijdens het programma zoek je samen met ons een richting die past en waar jij je carrière in wilt voortzetten. Je volgt gedurende deze twee jaar een intensief en interactief opleidingstraject afgestemd op jouw traject en je hebt een persoonlijke coach uit het senior management of directie. 

Ons aanbod                        
We investeren graag in onze professionals, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. In de twee jaar dat je als Young Professional aan het werk bent, volg je daarom allerlei trainingen en vak gerelateerde cursussen. Denk bijvoorbeeld aan:
• Prince2
• Data Analyse
• ITIL
• Lean Six Sigma
• LoRa
• LTE
• SCADA
• Mechatronica

Verder kom je te werken in een enthousiaste groep Young Professionals die ook buiten het werk goed met elkaar omgaan, elkaar stimuleren en voorzien van positieve feedback. Last but not least krijg je een vast contract, marktconform salaris, een leaseauto, laptop en smartphone tot je beschikking!

Jouw profiel
• Recent afgestudeerd WO/HBO talent met een achtergrond in Industrial/Mechanical/Electrical Engineering, Industriëke Automatisering, Electrotechniek en Mechatronica
• Maximaal één jaar werkervaring
• Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
• Extra curriculaire activiteiten
• Ervaring met programmeren is een pré
• Resultaatgericht, analytisch, positief kritisch, daadkrachtig, ondernemend, flexibel

Solliciteren?
Solliciteren voor een plaats in ons Young Professionals Programma kan door je cv naar yp@koningenhartman.com op te sturen óf door je hier aan te melden. Wij evalueren jouw documenten en nodigen je dan eventueel uit voor een assessment. 

Solliciteer nu naar een plaats in ons Young Professionals Programma! 

Voor vragen kun je ons altijd een mailtje sturen of bellen met Nathalie Pasman (Recruitment), telefoonnummer 06 - 51 23 69 17.

Benieuwd naar de ervaringen van onze Young Professionals?
Lees ze op de Young Professional Blog.

Interesse in een Young Professional?

Bent u benieuwd naar wat onze Young Professionals voor uw organisatie kunnen betekenen? Ontdek op onze 'Bedrijven'-pagina wat de mogelijkheden en voordelen zijn van de Young Professionals van Koning & Hartman.

Voor vragen over ons Young Professionals Programma geldt dat u altijd contact met ons op kunt nemen.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +32 (0)2 257 02 00

Case Study: Implementatie Mitel portfolio bij Koning & Hartman

Om groei te realiseren voor de afdeling Networking & Communications heeft onze Young Professional het portfolio van Mitel geïmplementeerd. Dankzij deze uitbreiding zijn er al meerdere mooie opportunities voor het team ontstaan bij het Koning & Hartman klantenportfolio. Meer info