Smart Industry Scan

De fabriek van de toekomst
Dankzij toegenomen connectiviteit tussen systemen komen informatietechnologie en procestechniek steeds vaker samen. Slimme machines zijn niet langer science fiction. Fabrieken worden meer en meer data-gedreven. Zoals de Huffington Post rapporteert: bedrijven die deze nieuwe golf van produceren omarmen zien nu al de grote voordelen hiervan. De koplopers op het gebied van organisaties die Smart Industry technologieën implementeren ervaren:

● 45-55% verhoging van productiviteit
● 49% vermindering in productie-afval
● 10 tot 40% vermindering in onderhoudskosten
● 30% minder inzet van uitzendkrachten

De winst van 'data driven'-productie in industriële organisaties wordt tegen 2025 geschat op zo’n $1,2 miljard tot $3,7 miljard per jaar. Is uw organisatie klaar om dit potentieel te omarmen?

Koning & Hartman helpt de toegevoegde waarde van Industry 4.0 te benutten 
Koning & Hartman werkt samen met een eco-systeem van partners om organisaties te helpen bij het zetten van de juiste stappen richting Industry 4.0, of zoals wij het graag noemen: Smart Industry. De gecombineerde expertise van Koning & Hartman en haar partners in hardware, draadloze communicatie, datakoppelingen, complexe automatiseringsprojecten en verregaande data-analyse, maken ons de ideale partners voor bedrijven die de toegevoegde waarde van de nieuwe industriële revolutie willen benutten.

Smart Industry Scan: een business case in drie simpele stappen
Onze Smart Industry Scan is een laagdrempelig, vertrouwelijk rapport, dat bedrijven in staat stelt de volwassenheid van de data infrastructuur te bepalen, belangrijke operationele inzichten te verkrijgen op basis van de bestaande data en daarmee een Smart Industry business case te bouwen gebaseerd op concrete korte termijn doelen. De scan bestaat uit de volgende fases.

Fase 1: De Innovatieworkshop
Om de scope vast te stellen van uw innovatieproject is ons voorstel om te beginnen met een innovatie workshop onder leiding van Koning & Hartman. Tijdens deze workshop wordt nadrukkelijk in kaart gebracht waar de pijn zit, maar ook waar de behoeftes en de kansen liggen. Het resultaat van deze workshop dienst als aanvulling op de scope van de Smart Industry Scan te worden gebruikt.

Fase 2: Partnerselectie
Op basis van de geïdentificeerde scope wordt door Koning & Hartman bepaalt welke partners het beste bij de scan kunnen aansluiten. Vaak wordt bijvoorbeeld ondersteuning gevraagd van huisinstallateur van een organisatie, of worden er partners ingeschakeld op het gebied van Cyber-Security, Sensoring, Advanced Analytics of Cloud.

Fase 3: Scanning
De laatste fase bestaat uit de scan zelf. Afhankelijk van de specifieke behoeftes, de gekozen deliverables, de partners en de scope wordt de scan uitgevoerd door middel van interviews en onderzoek op locatie. De resultaten van het onderzoeken worden verwerkt in een adviesrapport en een eindpresentatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download hier onze Smart Industry Whitepaper 

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman