Smart Industry Scan

De fabriek van de toekomst
Dankzij toegenomen connectiviteit tussen systemen komen informatietechnologie en procestechniek steeds vaker samen. Slimme machines zijn niet langer science fiction. Fabrieken worden meer en meer data-gedreven. Zoals de Huffington Post rapporteert: bedrijven die deze nieuwe golf van produceren omarmen zien nu al de grote voordelen hiervan. De koplopers op het gebied van organisaties die Smart Industry technologieën implementeren ervaren:
● 45-55% verhoging van productiviteit
● 49% vermindering in productie-afval
● 10 tot 40% vermindering in onderhoudskosten
● 30% minder inzet van uitzendkrachten

De winst van 'data driven'-productie in industriële organisaties wordt tegen 2025 geschat op zo’n $1,2 miljard tot $3,7 miljard per jaar. Is uw organisatie klaar om dit potentieel te omarmen?

ORTEC en Koning & Hartman helpen de toegevoegde waarde van Industry 4.0 te benutten

Koning & Hartman en ORTEC zijn een partnership aangegaan om organisaties te helpen bij het zetten van de juiste stappen richting Industry 4.0, of zoals wij het graag noemen: Smart Industry. De gecombineerde expertise van Koning & Hartman en ORTEC in hardware, draadloze communicatie, datakoppelingen, complexe automatiseringsprojecten en verregaande data-analyse, maken ons de ideale partners voor bedrijven die de toegevoegde waarde van de nieuwe industriële revolutie willen benutten.

Smart Industry Scan: een business case in drie simpele stappen

Onze Smart Industry Scan is een laagdrempelig, vertrouwelijk rapport, dat bedrijven in staat stelt de volwassenheid van de data infrastructuur te bepalen, belangrijke operationele inzichten te verkrijgen op basis van de bestaande data en daarmee een Smart Industry business case te bouwen gebaseerd op concrete korte termijn doelen. De Scan wordt in vijf werkdagen uitgevoerd en bestaat uit drie fases:

Fase 1 – Geautomatiseerde informatieverzameling: We evalueren de bestaande data en de data infrastructuur. Zijn de systemen binnen uw organisatie horizontaal en verticaal geïntegreerd? Zijn de relevante data links generiek opgezet? Moeten dataverwerking routines verbeterd worden?

Fase 2 – Inleidende analyses: de juiste infrastructuur voor toekomsite big data tools wordt opgezet en met behulp van visualisatie en op maat gemaakte dashboards worden de eerste inzichten gegenereerd.

Fase 3 – Het bouwen van uw business case: wij brengen de belangrijkste stakeholders uit uw organisatie samen met onze consultants om te bepalen hoe u Smart Industry kan benaderen in uw organisatie, zodat opportunity’s worden geïdentificeerd die u een hoog rendement opleveren en weinig risico met zich meebrengen.

Whitepaper: '4 redenen waarom u niet om Smart Industry heen kan' 

Hoe voegen wij die waarde toe?
Wij begrijpen dat aan de slag gaan met een Industry 4.0 strategie een avontuur is. De project scope is uniek voor elke organisatie en als zodanig streven wij ernaar om altijd oplossingen te bieden die u helpen de juiste stappen te zetten. Enkele dingen die ORTEC en Koning & Hartman uniek maken:
● Wij bieden de gecombineerde expertise van onze Smart Industry en Advanced Analytics consultants, waardoor we toegang bieden aan een uitgebreid netwerk dat wordt ondersteund door vooraanstaande academici en bekende onderzoekers.
● Wij bieden generieke data overdracht en volledige connecitiveit tussen alle systemen, ongeacht welke protocollen en hardware gehanteerd worden.
● Wij verminderen de vendor lock-in door het gebruik van open, betrouwbare en veilige protocollen.
● Wij hebben jarenlange ervaring in complexe industriële automatiseringstrajecten.
● Wij bieden state-of-the-art en eenvoudig te gebruiken tools voor analyses, die organisaties in staat stellen direct te visualiseren en te interacteren met je data waarmee direct bruikbare inzichten te verkrijgen zijn.
● Wij helpen je om een Smart Industry Roadmap op te bouwen, gericht op verhoging van efficiency door het gebruik van iterative en agile frameworks.
● Wij helpen om intern draagvlak te creëren voor de Smart Industry Business Case door met de belangrijkste stakeholders gezamenlijk de case op te bouwen.
● Wij zijn vertrouwde opinieleiders en dienstverleners in de industriële markt. Onder klanten van ORTEC behoren Shell, Coca-Cola en TNT. Koning & Hartman bedient onder andere klanten als Heineken, The Kraft Heinz Company en Waterschappen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of om een Scan aan te vragen


Neem contact met ons op  

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer weten over Smart Industry en Internet of Things?

Bel ons !
BEL: +32 (0)2 257 02 00

ORTEC EN KONING & HARTMAN VORMEN PARTNERSHIP OP GEBIED VAN SMART INDUSTRY

Amsterdam, 3 oktober - Koning & Hartman en ORTEC, toonaangevend specialist in big data analyse, zijn een samenwerking aangegaan om een gezamenlijke Smart Industry propositie te bieden. Met de Smart Industry Scan bieden Koning & Hartman en ORTEC bedrijven in de industriële markt de mogelijkheid om kennis te maken met de toegevoegde waarde van data analyse in combinatie met aaneengesloten informatiestromen.