Home > Consulting > Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Bent u op zoek naar experts op het gebied van procesmanagement in de Industriële Automatisering? Bij Koning & Hartman vindt u de consultants die u op het gebied van besturing & visualisatie van het design tot en met de uitrol en documentatie kunnen begeleiden. Door hun kennis op het gebied van de hard- en software die in automatiseringsprocessen wordt gebruikt (o.a. SCADA, PLC, HMI) weten zij waar de knelpunten in deze processen zitten en, nog belangrijker, hoe deze op te lossen.

Een mooi voorbeeld van zo'n oplossing is de KH Information Server, die door onze eigen Industriële Automatiserings Consultants is ontwikkeld. Ook zijn onze Consultants gespecialiseerd op het gebied van toepassing van nieuwe ontwikkelingen zoals Smart Industry en het Internet of Things.

Meer informatie over de mogelijkheden die we op dat vlak kunnen bieden? Neem contact met ons op. 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanHoe kunnen onze Consultants voor u het verschil maken? Neem contact met ons op!

Bel ons !
BEL: +32 (0)2 257 02 00

Case Study: KH Information Server zorgt voor nóg betere Tomato Ketchup

Fabrikant H.J. Heinz, vooral bekend van haar tomatenketchup, heeft in 2010 al de hulp van de Consultants van Koning & Hartman ingeschakeld om de KH Information Server te gebruiken voor een koppeling van de systemen. Doordat de aannemer van H. J. Heinz, Huisman Elektrotechniek, al bekend was met de KH Information Server (KHIS) en de kennis van onze Consultants, werd deze in mei 2015 nog een keer als de beste oplossing voor H. J. Heinz aangedragen. Meer info