Deze website maakt gebruik van cookies
Sluiten

Profit & sustainability

Hoe creëert u met uw organisatie toegevoegde waarde voor uw eindklanten? Hoe zorgt u voor zekerheid in uw bedrijfskritische processen? Met onze kennis van uw business en van technologie helpen wij u om die meerwaarde en bedrijfszekerheid te realiseren.

In de industriële organisatie zijn kwaliteit en efficiënte twee van de belangrijkste KPI’s. De prestatie van een productielijn, of een volledige fabriek, is echter niet eenduidig te bepalen. Ze wordt bepaald door de kwaliteit van het eindproduct, de beschikbaarheid van de lijn, de capaciteitsbenutting en de geplande downtime. Eventuele verliezen helder in kaart brengen is cruciaal als basis voor verbetertrajecten. Er zijn verschillende erkende methodes om de prestatie van een (deel)proces te meten. Overall Equipment Effectiveness (OEE) is een eerste goede stap en een veelgebruikte standaard in de industrie.

Mens

De belangrijkste asset in elk bedrijf om meerwaarde te creëren is het menselijk kapitaal. Het zijn uw werknemers en bewoners en zij stellen steeds hogere eisen aan de gebouwen waarin ze vertoeven. Design, gezelligheid, luchtkwaliteit en licht, een comfortabele en constante temperatuur zijn parameters waarmee u toegevoegde waarde creëert voor de mens in uw gebouw en infrastructuur. Stem gebouwen en technische installaties af op de behoefte van de mens door van uw gebouw een slim gebouw te maken. Koppel gebouwen en installaties aan elkaar, verzamel data en stuur uw installaties automatisch aan. Ga nog een stap verder en laat medewerkers omgevingsfactoren aanpassen op maat van hun eigen behoefte op een bepaald moment in een bepaalde ruimte. Met één swipe of touch bepaalt ieder zo haar of zijn eigen comfort.

Welzijn is voor werknemers en bezoekers meer dan luchtkwaliteit en omgevingstemperatuur. Vinden bezoekers gemakkelijk een parkeerplaats? Is er plaats voor uw telewerkers? Of staan er net vaak bureaus leeg? Met data-integratie optimaliseert u het gebruik van de ruimtes in een gebouw, reduceert u de infrastructuurkost per persoon en kan uw rendement verhogen met 10%.

Veiligheid op de werkvloer is niet alleen in de productieafdeling belangrijk. Elke medewerker en bezoeker moet zich op elk moment veilig voelen in uw gebouwen. Denkt u bij veiligheid spontaan aan onder andere branddetectie, toegangscontrole en videobewaking? Het gaat veel verder dan dat.

Milieu

Horizon 2050 is de doelstelling van de Europese Unie om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Circulair bouwen is de sleutel om als organisatie mee te werken aan die doelstelling. Met circulair bouwen en renoveren creëert u bovendien een grotere vastgoedwaarde. Voor Building & Infrastructure betekent dat onder andere CO2-emissies zo laag mogelijk houden, het energieverbruik verminderen en grondstoffen goed doordacht gebruiken.

Door de verschillende installaties in een gebouw via slimme apparaten te koppelen aan externe gegevens zoals buitentemperatuur, weersvoorspellingen, bezoekersaantallen, fluctuerende energieprijzen enz. kunt u uw energieverbruik in realtime monitoren en beperken. 

Zet u in op digitale transformatie en energietransitie dan evolueert uw vastgoed van kostenpost naar opbrengstenpost en creëert u meer waarde voor uw vastgoed. Met aandacht voor circulariteit gaat u nog een stap verder en creëert u waardebehoud voor uw vastgoed. Met smart solutions gericht op circulair bouwen doet u wat u kunt… en meer: u doet alles wat nodig is voor de toekomst.

Wij bouwen onze oplossingen met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert. 

Benieuwd naar de oplossing die wij hebben voor uw bedrijf? Wilt u weten wat ICONICS voor uw organisatie kan betekenen?

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell de Clercq:

© Koning & Hartman | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies | Privacy policy

Aanmelden