Deze website maakt gebruik van cookies
Sluiten
Building & Infrastructure
Een content heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Daarom kijken wij bij Koning & Hartman graag wat verder. Wij zien meer dan een deur. Wij zien een smart entry. Wij zien de spin in het web van uw gebouwen en installaties. Wij zien de toegang tot een lagere energiefactuur en een comfortabeler bedrijfsgebouw voor bezoekers en medewerkers. Met onze kennis van connectiviteit, IoT en data-integratie maken wij van uw bedrijfsgebouw een slimme, zelfsturende installatie met een hogere vastgoedwaarde.

Smart entry, smart building, smart infrastructure. Smart is de technologie waarmee we de gebouwen van de toekomst vormgeven. Verzamel gegevens over uw gebouwen en installaties en verwerf de nodige inzichten om correctief, preventief en collaboratief onderhoud te optimaliseren en de veiligheid van iedereen in het gebouw te waarborgen. 

Stuur uw gebouw en uw technische installaties automatisch aan, koppel ze aan elkaar en gebruik data om meer omgevingscomfort te creëren voor uw werknemers en bezoekers. 

Gebruik slimme apparaten om het energieverbruik in uw gebouwen te controleren. Verlaag uw energiefactuur en CO2-uitstoot drastisch met smart technology en werk actief mee aan Horizon 2050, de doelstelling van de Europese Unie om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

In elke bedrijfsinfrastructuur zijn drie kernwoorden cruciaal: gebouw, mens en milieu.

We maken dat het werkt, we leveren meer.

Visualisatie Waarde Propositie

Download ons Waarde Propositie document voor Intelligente gebouwen en Infrastructuren.

Wat doen wij voor u?

Persoonlijk 
advies
Standaard hardware en software van gerenommeerde leveranciers
Oplossingen
op maat voor smart buildings
Technologisch inzicht
Service en
support

Koning & Hartman heeft een ruime expertise in data-integratie, connectivity en smart solutions. Wij luisteren naar uw verhaal en uw behoeften en bedenken samen met u slimme oplossingen om de gebouwen en infrastructuur van u en uw klanten energie-efficiënter te maken en te transformeren tot een smart building. Samen creëren we zo vastgoed met een meerwaarde voor investeerders en huurders.

Wij bouwen onze oplossingen met ICONICS Intelligent Building Software, een hardware-onafhankelijk platform dat al uw gegevens digitaliseert, analyseert en visualiseert.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Ga naar ons contactformulier of neem contact op met Kjell de Clercq:

© Koning & Hartman | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookies | Privacy policy

Aanmelden